11.11.2019 | TIPY

Moudrá volba podlahovin bez spár.

Moderní podlahy pokryté komfortním vinylem s textilní rubovou vrstvou poskytují svým obyvatelům každý den radost z moudrého rozhodnutí. Dokonalým vzhledem s neobvykle širokou nabídkou designů v kolekci A1 LONG LIFE TEX příjemně doplňují nebo zvýrazňují každý interiér. Svými užitnými vlastnostmi se tiše podílejí na životním komfortu uživatelů všech generací. Nekladou jim striktní požadavky na údržbu ani je neiritují nečekanou změnou vzhledu. Vinylové role DUPLEX 32, FORTEX 41 a LIVITEX 31 jsou prostě přirozenou součástí zdravého a bezpečného obytného prostoru. Pásy ve volitelných šířkách 2, 3, 4 a 5 metrů umožňují inteligentní řešení rychlého pokrytí nových i renovovaných povrchů podlah. Nejvyšší devizou instalace podlahových krytin v rolích je eliminace nežádoucích spár. Se vzestupem obchodního trendu podlahových dílců v poslední dekádě spáry na nových podlahách rychle přibývají. Jejich majitelé se mnohdy postupem času hněvají sami na sebe. Pokud navštíví jiný interiér vybavený komfortním vinylem, obvykle ihned zjistí, že jejich volba mohla být jiná - šťastnější.

Aby si každý zákazník mohl pořídit design nové podlahy přesně podle svých představ, nabízí společnost KARSIS s.r.o. prostřednictvím distribuční sítě A1 prodejců nejširší nabídku vinylových rolí s komfortní podložkou na českém trhu.

Více se dozvíte v časopise DOMO č. 6/2019, které vyšlo 5. 11. a můžete si jej objednat ZDE. Nebo navštivte stránky www.A1podlahy.cz.