08.11.2019 | TIPY

100% voděodolnost laminátových podlah?

S atraktivními kolekcemi Traditions a Grande značky Balterio žádná utopie!

Obchodní síť podlah FLOOR FOREVER představuje to nejlepší z nabídky laminátových podlah značky Balterio – novou působivou kolekci Traditions a osobitou kolekci Grande Wide a Grande Narrow. Ač každá z těchto kolekcí dokáže zaujmout svými specifickými vlastnostmi, mnohé mají společné. Tyto 9mm kolekce totiž nejen že dobře vypadají, ale ještě lépe fungují. A to jak v klasických prostorách domácnosti, tak dokonce i v kuchyních a koupelnách, kde je zvýšené riziko vlhkosti a úniku vody. Nejsou za tím přitom žádná kouzla, ale propracovaná technologie HydroShield, díky níž podlaha vodu v podstatě odpuzuje.

Foto: Balterio Traditions, 61010 Viktoriánský Dub

Traditions: Krása dekorů vám vezme dech, vlastnosti podlahy vás nadchnou.

Řešíte, jak najít tu pravou? Atraktivní podlahu, na kterou se můžete ve všech směrech spolehnout? Pokud svoji pozornost zaměříte k nové kolekci laminátových podlah Traditions, jste na správné cestě. V nabídce naleznete 16 atraktivních dekorů s perfektně sladěným příslušenstvím a s rozměry lamel 9 x 190 x 1380 mm. 

Foto: Balterio Grande Wide, 64093 Dub Venn

Digitálně vylepšená kolekce Grande Wide a Grande Narrow s možností kombinace širokých a úzkých prken.

Kolekce Balterio Grande Wide s dlouhými širokými lamelami a Grande Narrow s dlouhými úzkými lamelami představují na trhu laminátových podlah špičku nejen z pohledu designu, ale také z hlediska svých vlastností.

Více se dočtete v časopise DOMO č. 6/2019, které vyšlo 5.11. a objednat si jej můžete ZDE nebo navštivte stránky www.floorforever.cz, www.balterio.cz