10.04.2019 | TIPY

Generacemi prověřený materiál 

Koberce patří mezi stálici podlahových krytin, které jsou generacemi prověřené. I když to chvíli vypadalo, že jsou za zenitem, rozhodně tomu tak není. Jejich kvalita šla nahoru a je řada typů interiérů, kde jsou téměř nezbytností. Kvalitní typy se dobře udržují a hlavně jsou velmi příjemné. Procházet se na boso, pohodlně se protáhnout na zemi a cítit se stále jako v bavlnce – to vše umožní pouze tento typ podlahoviny. Cítit se v interiéru dobře je hlavní cíl každého projektu. Koberce k tomu pomohou a nemusí jít jen o hotelové pokoje a kanceláře. Pohodlí a komfort si mohou klienti dopřávat i ve svých domovech. Další předností tohoto materiálu je vylepšení akustiky místnosti i celkového dojmu. Některé typy mají různou výšku vlasu, jiné zajímavé odlesky nebo jsou tvořeny z různě barevných vlasů, což zjistíte až při bližším pohledu.

Na trh přichází nová ucelená kolekce koberců BELTIA, která je dle zaměření rozdělena do dvou hlavních skupin. 

HOME

Tato skupina, jak z názvu vypovídá, je určena do privátních interiérů. Najdete v ní přes 160 dekorů od výrazné a dominantní nebo jemné a neutrální barevnosti, s vysokým vlasem nebo nízkým střihem, v trendové i nadčasové variantě.

PROJECT

Druhá skupina je určena pro hotely, kanceláře, recepce a mnoho dalších veřejných interiérů, kde jsou specifické požadavky a nároky, a to nejen na kvalitu, ale i na estetiku. 

Hlavní trend v oblasti koberců

Jedním z hlavních trendů v oblasti této podlahové krytiny je směr „vintage“, kde koberce vypadají jako již řadu let používané a opotřebené. Vzory často mizí, jsou na nich úmyslné skvrny apod. Tento vzhled velmi zajímavě kontrastuje se strohým moderním vybavením a navíc je velmi praktický, protože na něm nejsou vidět nečistoty. Najdeme ho jak u kusových, tak i na celoplošných kobercích, ze kterých lze kusový nechat upravit zajímavým obšitím stran.

V tomto stylu je navržen koberec Firenze, který je kromě módního vzhledu velmi příjemný na dotek. Vhodný je jak do privátních, tak i komerčních prostor se střední zátěží.

Věděli jste, že společnost V-PODLAHY:

  • úspěšně působí na českém trhu více než 20 let
  • je jedním z největších dodavatelů podlahových krytin v ČR
  • má kompletní nabídku všech možných podlahových krytin včetně doplňkového sortimentu
  • zajišťuje odborné poradenství a školení

www.vpodlahy.cz