05.11.2018 | TIPY

EGGER Aqua+ a Design - komplexní řada podlahovin

Tyrolský výrobce materiálů na bázi dřeva EGGER vyvinul komplexní řadu podlahovin, která poskytuje řešení pro téměř všechny oblasti použití.

Nejnovější řada EGGER zahrnuje vysoce kvalitní laminátovou podlahovinu Laminát Aqua+, která je mimořádně trvanlivá a snadno se udržuje. Kromě toho je tato krytina s technologií Aqua+ zvlášť vhodná zejména do koupelen, kuchyní a vstupních hal.

Vedle toho je inovativní a vlhkosti odolná podlahovina EGGER PRO Design mimořádně robustní, přírodní a moderní krytinou. Díky horní vrstvě z TPU (thermoplastic polyurethane), která neobsahuje emise a je odolná proti drobnému poškrábání, ale i díky dvojitému utěsnění nejsou podlahoviny Design náchylné ani na postříkání vodou, ani na působení vlhkého vzduchu. Díky rozsáhlému výběru autentických dekorů dřeva a kamene dokáže firma EGGER splnit požadavky téměř každého interiéru i stylu. Díky mimořádné odolnosti
a protiskluzovému povrchu je krytina Design dokonalým řešením pro komerční využití a všechny prostory, v nichž panuje velmi rušný provoz.

Podlahy EGGER Laminát Aqua+ a Design se vzhledem klasických dřevěných prken odolné vůči vlhkosti.

www.egger.com
Foto: warning@bluestudios.de

 

Zdroj: časopis DOMO 6/2018, datum vydání: 5. 11. 2018