08.08.2016 | TIPY

RS40166_Wertachtal-Werkstaetten-Kaufbeuren-29

Název GTI může mylně asociovat souvislost s automobily či slavnou počítačovou hrou.

Produkt GTI, jehož název je odvozen z francouzského Grand Traffic Industrie, je unikátní podlahové řešení určené pro rychlou renovaci průmyslových i komerčních provozů. Detailněji se jedná o heterogenní vinylové čtverce s homogenní nášlapnou vrstvou, které jsou po stranách opatřeny puzzle zámkem.

Zatímco rubová vrstva má především stabilizační a roznášecí funkci, vrstva nášlapná spolu s kvalitní povrchovou úpravou nabídne uživateli příjemný vzhled, odolnost a snadnou údržbu. Rubová vrstva obsahuje dvojitou výztuhu ze skelné sítě zajišťující maximální rozměrovou stálost a homogenní nášlapná vrstva je tvořená granulátem ze slavné německé továrny Mipolam tvořícím jednotný vzhled krytiny bez viditelných spojů.

Produkt GTI je díky své odolnosti a všestrannosti vhodný nejen do většiny průmyslových hal a skladů, ale také do komerčních prostor, jako jsou supermarkety, vstupní haly a koridory. GTI je často využíváno i k lokálním renovacím, proto je k dispozici celá řada potřebného příslušenství umožňující plynulý přechod ze stávající podlahoviny do krytinu GTI.

Od letošního roku uvedl Gerflor na trh navíc i elektrostaticky vodivou variantu – GTI EL5.

www.gerflor.cz