09.09.2009 | TIPY

Počátkem tohoto roku přišla firma Magnum Parket a.s. s novou kolekcí speciálně upravených podlah s názvem EXTREME. Tato kolekce je zajímavá především v ručním opracování nášlapné vrstvy řezbářským dlátem, hoblíkem a kombinací několika povrchových úprav.

Tím je Extreme kolekce originální a nenapodobitelná a dekory Ice Age, Stone Age, Bronze Age, Middle Ages, Iron Age či Antique se staly ozdobou mnoha interiérů. V duchu technologie ručního opracování a originální povrchové úpravy vznikla kolekce MAGNUM Kreativně, která se stále rozrůstá a obměňuje. Tato kolekce dává zákazníkům jedinečnou možnost vytvořit si podlahu podle jejich představ. Jedním z nosných dekorů této kolekce jsou výrazně kartáčovaná dubová prkna s ručně hoblovanou fází 5 a 10 mm . Povrchovou úpravou je v případě těchto podlah přírodní olej Woca v provedení natur, bílý, extra bílý, šedý a černý. Ručně hoblované hrany parket s kartáčovaným povrchem napodobují surový vzhled používané selské podlahy.

magnum-kreativne-01

V nové kolekci Magnum Kreativně najdete v poslední době stále oblíbenější napodobeniny lodních palub, tzv. Ship-Decks. Lodní podlahy jsou v nabídce v dekoru dubového prkna v kombinaci s 10mm tmavým proužkem.

magnum-kreativne-02

Horkou novinkou v kolekci Magnum Kreativně je „Zlatý dub“. Jde o kartáčovaná selská prkna s pozlacenými šupinkami v pórech. Tato zvláštní povrchová úprava se vyrábí v kombinaci s přírodním a čpavkovaným dubem.

magnum-kreativne-03

Prostřednictvím kolekce Magnum Kreativně nabízí Magnum Parket ke dnešnímu dni přes 40 nových dekorů podlah. Toto číslo není konečné, na vývoji nových prototypů se nepřetržitě pracuje.

Nový projekt F.I.P.

Na základě požadavků našich dlouholetých zákazníků přicházíme na trh s novým typem podlahoviny – F.I.P. Tato parketa zaujme svým neobvyklým vzhledem, cenou a především možností pokládky na podlahové vytápění. Jedná se o třívrstvou parketu v rozměru 2200×205×15 mm se spojem MagLock. Nášlapnou vrstvu tvoří dubová dýha o tloušťce 2,8 mm, středová vrstva je z materiálu OSB (oriented strand board), jako protitah je použita smrková dýha o tloušťce 2 mm. V základní nabídce bude 11 dekorů dubu v různých úpravách.

Všechny novinky můžete vidět v showroomech ve Vyškově a v Praze- Průhonicích.

www.magnumparket.cz