06.02.2024 | TIPY

Experto FAMILY – Podlahy pro život, jaký je

Ve společnosti V-PODLAHY se podlahám věnujeme více jak 30 let a jako experti na podlahy jsme připravili prémiovou kolekci vinylových podlah Experto FAMILY. K oblíbeným SPC podlahám Experto Click SPC 50 a Experto Click SPC 50 plus připojujeme novinku roku 2024 Experto LVT – tedy lepené vinylové podlahy v dílcích, které budou k dispozici ve dvou variantách LVT 55 a LVT 30.

Odolnost a design do každého interiéru to je Experto LVT 55 a 30

Novinky Experto LVT 55 a Experto LVT 30 spojují unikátním způsobem vysokou odolnost a elegantní zpracování každého dílce. Jsou tak skvělou volbou pro každou domácnost i vybrané komerční prostory. Design vinylových podlah Experto LVT 55 a 30 je vyladěn do posledního detailu, díky čemuž jsou téměř k nerozeznání od dřevěných desek. LVT podlahy Experto 55 a 30 patří ke skutečným premiantům mezi vinyly a každá řada nabízí 6 originálních dekorů.

Podlahy jsou navíc 100% recyklovatelné a odolné proti vlhkosti.

Experto LVT 55 nejlepší volba pro náročné

Mezi nejvyspělejší vinylové podlahy na trhu se rozhodně řadí Experto LVT 55, které nabízí nášlapnou vrstvu 0,55 mm a je tak ideální volbou nejen pro vytížené prostory v domácnosti, ale i komerční prostory s vyšší zátěží. To dokazuje třída zátěže 23 – 33 – 42.

Navíc je povrch podlahy Experto LVT 55 upraven technologií EIR, to znamená, že dřevěné dekory disponují autentickým, od přírodního materiálu nerozeznatelným povrchem. Použitá povrchová úprava EIR (Embossed in Register) je charakteristická tím, že zintenzivní hloubku reliéfu a zajistí, že ražba neboli embossing, odpovídá vzoru dekorační fólie podlahy. Letokruhy a jiné detaily dřevěné kresby tak působí reálně nejen na pohled, ale i na dotyk.

Pro ještě autentičtější vzhled dřevěné podlahy mají lamely velkorysý formát 1 524 x 228 mm a v-spáry, tedy sražené hrany, díky kterým dosahuje vzhledu masivní dřevěné podlahy. Všechny tyto výhody se nám podařilo vtěsnat do dílců o tloušťce 2,5 mm.

 

Experto LVT 30 dodá interiérům nový rozměr

Experto LVT 30 je nejlepší volbou pro domácnosti, které hledají spolehlivou podlahu s unikátním a zároveň moderním designem za rozumnou cenu. Díky hlubokému embossingu a propracovaným přírodním dekorům kolekce Experto LVT 30 umocňuje dojem reálného povrchu přírodních materiálů.

Hluboký embossing se vyznačuje tím, že je reliéf podlahy výraznější než u standardních vinylových podlah. Spolu s oblíbeným formátem lamel 1 219 x 184 mm a lehce sraženými hranami, které tak vytváří mikrospáry, podlaha působí ještě přirozenějším dojmem.

Aby Experto LVT 30 odolalo i zvýšené zátěži v bytovém sektoru, disponuje nášlapnou vrstvou 0,3 mm a dosahuje třídy zátěže 23 – 31, a to při celkové tloušťce 2 mm.

Produkty EXPERTO FAMILY jsou k dispozici exkluzivně v prodejní síti V-PODLAHY, s.r.o.

www.vpodlahy.cz