17.07.2023 | TIPY

Novou řadu zátěžových heterogenních podlah od společnosti Gerflor s.r.o. Taralay Impression jsme již představovali. Dnes si představíme podrobněji heterogenní podlahy určené pro pokládku BEZ LEPENÍ TARALAY IMPRESSION HOP!

Taralay Impression HOP je určen především pro rychlou pokládku i na původní podklad, jako je stávající vinyl, linoleum, litá podlaha, dlažba apod. Podmínkou je že podklad musí být pevný, tvrdý a rovný jak plošně (tolerance 5mm v rámci 2m latě) i lokálně (např. u dlaby jsou povoleny spáry do 4mm šířky a 1mm hloubky).

Role se k podkladu pouze fixují speciálním 10cm širokými fixačními páskami ve spojích jednotlivých rolí, aby bylo možné spoje tepelně svařit a vytvořit tak pevný a voděodolný spoj, který je pro komerční zátěž nezbytný. Tuto vlastnost ocení zejména provozy, které je potřeba velmi rychle zrekonstruovat s minimálním omezením provozu, bez mokrých a prašných procesů a s co nejmenšími náklady spojenými s přípravou podkladu. Rovněž je toto řešení vhodné pro komerční prostory, kde je zákazník v nájmu a je nucen v případě opuštění prostoru vrátit podlahu do původního stavu.

www.gerflor.cz