20.03.2023 | TIPY

Zcela nová kolekce iD Click Ultimate představuje to nejlepší z kategorie rigidních vinylových dílců.

Vylepšená technologie Rigid Composite Core+ (RCC+) zajišťuje bezkonkurenční odolnost proti nárazům, vysoké zátěži a výrazně zlepšuje rozměrovou stabilitu. V kombinaci s inovativním zámkovým systémem GenClick® umožnuje snadnou instalaci na téměř všechny povrchy a v jakémkoli prostředí, dokonce i v koupelnách.

Revoluční patentovaná polymerová vrstva TEKTANIUM™ PU zaručuje ochranu ultra matného povrchu a zároveň i snadnou údržbu. Unikátní integrovaná akustická podložka Soundblock nabízí dokonalý akustický komfort.

Technologie digitálního tisku s vysokým rozlišením a synchronizovaný gravír dokáže napodobit dřevo i kámen do nejjemnějšího detailu. Každý dílec i lamela tak má unikátní kresbu, texturu i barvu. 

Nová kolekce iD Click Ultimate představuje 43 ultra realistických dekorů dřeva a kamene, které vychází z designové řady vinylových dílců iD INSPIRATION a nabízí tak vybrané dekory nově i v rigidním provedení.

www.tarkett.cz 

Celý článek včetně fotografií najdete v časopise DOMO 2/2023, který si můžete předplatit ZDE nebo si napište o ukázkový výtisk ZDARMA na j.patzakova@atemi.cz.