31.05.2022 | TIPY

Homogenní PVC je ikonický odolný materiál, po kterém architekti a designéři sahají, kdykoliv potřebují podlahu do komerčních prostor se skvělými vlastnostmi, jako je trvanlivost nebo snadná údržba.

Homogenní podlahy Tarkett řady iQ jsou vyrobené ze špičkových materiálů, které přispívají ke zdravému prostředí. Díky kompaktnímu složení jsou pevné, mají dlouhou životnost a odolají i těm nejnáročnějším podmínkám. Proto se často používají ve vysoko zátěžových prostředích, například v nemocnicích, školách a dalších prostorách, kde se vyskytuje velké množství lidí.

Povaha materiálu umožňuje provést bezchybnou pokládku a snadno zapracovat případné opravy. Snadno se udržuje a obnovuje tzv. suchým leštěním. Povrch je nepropustný a díky jedinečné úpravě poskytuje špičkovou ochranu proti šmouhám a skvrnám – vydrží tak celá desetiletí.

Kolekce iQ Granit se pyšní novým designem. Zachovali jsme její jedinečný vzhled, ale dodali jsme mu moderní nádech, řemeslný design a jemnou hřejivou strukturu, díky které podlaha vypadá živější. Klasické barvy jsme prosvětlili a výsledkem je svěží a moderní design, který dokonale ladí s kolekcí iQ Eminent. 

Kolekce iQ Eminent se vzhledem broušeného a leštěného kamene má novou paletu odstínů, které působí promyšleně a sofistikovaně. Je tlumená, a přesto odvážná – a umožňuje navrhnout prostory naplněné přírodou, kde je lidem hezky.

www.tarkett.cz