24.05.2022 | TIPY

Je to tady! Společnost Gerflor s.r.o. přichází na český a slovenský trh s novou kolekcí vinylových dílců CREATION a je opravdu na co se těšit!

Celá kolekce přináší novinky nejen v rámci nových designů, ale také nových kvalit a technologií. ALL IN ONE!, to je heslo, které charakterizuje tuto novinku z dílny francouzského výrobce. 

4 technologie v jedné kolekci: 

  • LEPENÝ – trvalá instalace na připravený podklad, ideální pro novostavby, možnosti kombinací více typů lamel tzv. MIX and MATCH

RIGIDNÍ ZÁMKOVÉ DÍLCE VE 2 VARIANTÁCH:

  • SOLID CLIC – dílce s novou generací DUO CORE 2.0 technologie – kombinace rigidní vrstvy pro lepší stabilitu a vinylové vrstvy pro lepší komfort při chůzi. Exklusivní zámkové provedení Gerflor – snadná a rychlá pokládka.
  • RIGID LOCK ACOUSTIC – dílce s integrovanou akustickou podložkou dosahující zvukové izolace 19dB. Ideální pro renovace, bez lepení, zámkový systém LOCK
  • LOOSELAY (volná pokládka) – ideální pro maloobchody či kanceláře, rychlá instalace samotížných vinylových dílců.

4 kolekce v provedení:

Mimo již známé kolekce CREATION 30, CREATION 55 a CREATION 70 přichází Gerflor s novinkou CREATION 40 (třída 32).

DESIGN patří ke stěžejním bodům celého portfolia značky GERFLOR.  Ne jinak je tomu i v případě nové kolekce Creation. Celkem 70 originálních dekorů vybraných pro český a slovenský trh slibuje skvělý výběr pro jakýkoliv prostor v domě, bytě nebo třeba kanceláři. 30 dekorů je stejných  ve všech 4 kategoriích, tzn. že nechcete lepit? Tak je velice pravděpodobné, že stejný dekor bude i ve variantě např. SOLID CLIC, RIGID LOCK ACOUSTIC nebo LOOSELAY. 4D designy slibují ultra realisticou podlahu, kterou Vám budou Vaši sousedé závidět.

DESIGN patří k vlajkovým lodím společnosti Gerflor s.r.o. a ne jinak je tomu i v případě nové kolekce Creation. Celkem více než 100 originálních dekorů slibuje skvělý výběr pro jakýkoliv prostor v domě, bytě nebo třeba kanceláři. 30 dekorů z kolekce pak tvoří jádro samotné nabídky, kde můžete vybírat z kolekci 30,40 nebo 55 s technologií pokládky lepené, SOLID clic nebo RIGID Lock acoustic. V kolekci naleznete také spoustu dekorů s ultra realistickým provedením povrchové úpravy. 

Nová povrchová úprava PROTEC SHIELD zvýšená odolnost proti mikroškrábancům, snadná údržba, ultra-matný vzhled.

Gerflor s.r.o. nezapomíná ani na trvale udržitelnou budoucnost a ekologii. Slogan WE CARE / WE ACT patří čím dál tím více neodmyslitelně k našim výrobkům. Snižování uhlíkové stopy, recyklovatelné výrobky a recyklovaný obsah v našich výrobcích je naprostým základem našich produktů. U nové kolekce CREATION tomu není výjimkou. 

www.gerflor.cz