02.02.2022 | Realizace

V srdci Madridu, 100 metrů od slavné brány Puerta del Sol, najdete Hotel Regina. Proslulý hotel, který byl otevřen v roce 1928 a dokázal se přizpůsobit měnící se době. V roce 2018 bylo všech 70 pokojů kompletně renovováno, aby se hosté cítili jako doma. Jako podlahové řešení byl zvolen vinyl Pergo kvůli své odolnosti proti opotřebení, poškrábání a vodě a autentickému provedení Black oak.

Snadná instalace
Díky zámkovým systémům PerfectFold V a Uniclic je instalace rychlá a jednoduchá. Zvolte si jeden ze způsobů, dílce jednoduše zamkněte na místo a za chvíli máte hotovo.

Ochrana proti opotřebení
Povrch vinylové podlahy Pergo obsahuje vícevrstvou ochranu podlahy. Svrchní ochranná vrstva zajišťuje odolnost proti poškrábání, skvrnám a opotřebení a také jednoduchou údržbu.

Omezení hluku
Měkká vinylová podlaha omezuje hluk od chůze, a proto je chůze po ní tichá a pohodlná.

Odolnost proti nárazu
Povrch vinylové podlahy Pergo se skládá z několika vrstev. Ve spojení s hustým materiálem jádra dodává podlaze velmi vysokou odolnost proti nárazu a zajišťuje nízkou míru trvalé deformace. Podlaha je tak dobře chráněna před případným poškozením.

Kolečkové židle
Vícevrstvá konstrukce vinylové podlahy Pergo ve spojení s vlastnostmi jádra dokáže odolat poškození kolečkovými židlemi.

Požární odolnost
Vinylové podlahy Pergo mají přirozeně vysokou požární odolnost. Jsou vyrobeny tak, aby splnily všechny evropské požadavky pro instalaci na únikových trasách a v zasedacích síních.

Voděodolnost
Náš systém odolnosti proti vlhkosti spojuje vlastnosti jádra se silným a těsným zámkovým spojem. Díky tomu se vinylové podlahy Pergo řadí svou odolností proti vlhkosti mezi nejlepší na trhu.

Hygienické
Vinylová podlaha Pergo vylepšuje hygienu a je s ní jednodušší udržet domov čistý. Utěsněný povrch zabraňuje usazování bakterií a pomáhá omezit množství používaných čisticích prostředků.

Snadná údržba
Svrchní ochranná vrstva je odolná proti nečistotě, její údržba je bezstarostná a čištění jednoduché. Pevné provedení zámkových spojů zabraňuje proniknutí nečistot do spoje.

FAKTA

  • Datum realizace: 2018
  • Místo: Madrid
  • Země: Španělsko
  • Typ projektu: Hotel
  • Použitý design podlah: Dub černý městský
  • Typ podlahy: Vinyl Pergo
  • Řada: Modern Plank (vinyl)