29.07.2021 | TIPY

Technologicky špičkové produkty pro kámen, beton a kameninu.

Značka WEISS® Péče o kámen je synonymem moderních produktů pro čištění a dlouhodobou ochranu všech povrchů z přírodního a umělého kamene, betonu, teraca, kameniny a keramiky. Ucelená nabídka zahrnuje:

Patentované produkty, které čistí a impregnují v jednom pracovním kroku. Kromě jednoduché aplikace je u těchto produktů významná úspora času. Typickým představitelem je produkt WEISS Z.IMP, který odstraňuje cementový závoj, běžné nečistoty a zároveň natrvalo impregnuje kámen proti vodě, mastnotě a oleji. 

Základní a speciální čističe, které si dokáží poradit nejenom s běžným atmosférickým znečištěním, ale také s různými problematickými situacemi, jako jsou například zbytky spárovacích hmot, potřísnění flexibilními lepidly, olejové skvrny, organická znečištění, zabarvení povrchu vlivem hnojiv, trusu, listí a mnoho dalšího. Z široké nabídky vyjímáme tyto speciální produkty:

WEISS ZM FlexFug - silný speciální čistič s obsahem kyselin, na přírodní a umělý kámen odolný proti kyselinám, jako je žula, rula, keramika, jemná kamenina. Skvěle rozpouští cementové skvrny a zbytky plastových povlaků, které lze nalézt v moderních maltách na lepení obkladů Flex a spárovacích hmotách Flex.

WEISS Onex - samostatně pracující čistič kamene a odstraňovač zelených povlaků. Speciální čistič, který vlastní chemickou aktivitou odstraňuje nečistoty z organických zbytků a kluzkých a mastných povrchů, jaké se často nacházejí pod stromy a na stinných místech. Zvláště vhodný pro velké plochy, jako jsou chodníky, terasy, střechy a fasády.

WEISS Grundreiniger - speciální pH-neutrální čistič (koncentrát) na všechny druhy kamene. Neobsahuje alkálie. Díky svému šetrnému složení je vhodný také na leštěný mramor a vápenec. Rozpouští téměř všechny druhy nečistot, zbytků ošetřovacích prostředků, disperzních barev, zbytků tuků a olejů, atd.

Sortiment impregnací pokryje požadavky každého náročného zákazníka a je koncipován pro všechny materiály. Nejpoužívanější je nezvýrazňující hydrofobní a oleofobní impregnace na bázi fluoropolymerů WEISS FS MARMOR a zvýrazňující impregnace s dlouhodobým mokrým efektem WEISS FT BRILLIANT

Nesmí chybět také kvalitní produkty pro běžnou denní údržbu, které dlouhodobě udržují povrchy kamene ve vynikající kondici. Nejpoužívanější dvojicí jsou:

WEISS Seidenseife – kvalitní přírodní mýdlo pro denní čištění všech kamenné povrchů. Neobsahuje louhy a tenzidy. Obsahuje přírodní saponiny k čištění a fibroin a sericin (extrakty z přírodního hedvábí) k ošetření. Vyrábí se podle tradičního receptu.

WEISS DREI Boden - čistění, ochrana a ošetření v jednom kroku. Prostředek na údržbu všech impregnovaných povrchů z přírodního a umělého kamene. Odstraňuje nečistoty z domácnosti, ošetřuje povrch kamene a doplňuje impregnaci. Velmi vydatný koncentrát.

www.floorcolor.cz