26.02.2021 | TIPY

Floover nabízí produkty pro obytné a také pro komerční prostory.

S využitím nových technologií vytváří komplexní řešení. V portfoliu výrobce najdete systém pro celoplošné lepení podlah, podlahy s click systémem, panely na stěnu, ale i řešení pro externí použití. Všechny podlahy Floover se snadno instalují a jsou speciálně navrženy pro vysokou odolnost a dlouhou životnost. Z rozsáhlé kolekce dekorů vinylových podlah Floover je možné vybrat vhodný design pro jakékoliv prostory včetně vlhkých, jako jsou např. koupelny nebo terasy. Floover tedy nabízí řešení pro Váš projekt.

Splash2O Design
Vinylové dílce Splash2O Design jsou součástí širší kolekce Floover, určené pro instalaci plovoucím způsobem, a představují novou generaci vinylových podlah. Propojením trendových designů s jedinečnými technickými vlastnostmi reprezentují inovativní generaci vinylových krytin. Dílce s vícevrstvou konstrukcí na pevné nosné desce mají vysokou odolnost a mimořádnou stabilitu. Nosná deska se vyrábí v Evropě, čímž je zajištěna maximální kontrola výrobních procesů a trvale stabilní kvalita produktu. Vinylové dílce Floover Splash2O Design jsou opatřené integrovanou akustickou podložkou 1,4 mm.

Součástí konstrukce dílce dále je:

  • elastická vinylová vrstva 0,5 mm (zachovává kladné vlastnosti elastické vinylové podlahoviny a z toho vycházející komfort pro uživatele);
  • dekorační vrstva 0,1 mm;
  • nášlapná vrstva v provedení 0,3 nebo 0,55 mm.

Vinylové dílce Splash2O Design jsou 100% voděodolné, odolné proti tlaku, dobře tlumí kročejový a prostorový hluk. Lze je bez problémů instalovat do vlhkých prostor, jako jsou koupelny, kuchyně nebo chodby. Dílce lze díky jejich výborné stabilitě instalovat ve větších plochách bez použití přechodových lišt. Integrovaná, rovněž 100% voděodolná podložka je schopná redukovat kročejový hluk až o 18 dB. Další nespornou výhodou dílců Floover Splash2O Design jsou nižší nároky na přípravu podkladu. Pro snadnou a bezpečnou instalaci jsou dílce opatřeny zámkovým spojem Uniclic. Vinylové dílce Splash2O Design se navíc mohou pochlubit původem „Swissmade“, který je garancí stabilní kvality a krátkých dodacích termínů. Jsou naprosto šetrné k životnímu prostředí, neobsahují ftaláty a nemají žádný negativní dopad na přírodu nebo lidi.

Společnost Asko a.s. zařadila do svého programu 15 dekorů. Pět dekorů dřeva v tloušťce 5,5/0,3 mm v zátěžové třídě 32, tři dekory dlažby a sedm dekorů dřeva v tloušťce 5,7/0,55 mm v zátěžové třídě 33. Kolekce patnácti dekorů je dostupná ze skladu v Praze.

TKANÝ VINYL
Exkluzivní, příjemná a jedinečná podlahovina z tkaného vinylu Floover Woven kombinuje tradici řemeslného zpracování a kreativitu minulosti s využitím nejmodernějších technologií zpracování. Pocit textilie je u krytiny Floover Woven nezaměnitelný. Současně krytině zůstávají všechny výhody vinylu: vysoká odolnost, snadná manipulace ve srovnání s textilními krytinami a jednoduchá pokládka. Floover Woven Jacquard je inspirativní řada moderních žakárových vzorů, které jsou jako jediné na trhu dostupné v provedení dílců se zámkovým spojem, určených pro plovoucí pokládku. Jedinečný vzhled, komfort elastické krytiny se skvělými akustickými izolačními vlastnostmi a 100% voděodolnost předurčují produkt Floover Woven Jacquard použití v bytové a rovněž v komerční sféře.

Výhody Floover Woven Jacquard

  • SWISSMADE
  • Jediný tkaný vinyl se zámkovým spojem na trhu
  • Jedinečné designy a textury s nerozeznatelnými spoji mezi dílci
  • Perfektní stabilita a 100% voděodolnost
  • Rychlá a jednoduchá instalace díky zámkovému spoji UNICLIC
  • Dostatečná je menší příprava podkladu, instalace podlahy je možná na starou dlažbu, beton nebo původní dřevěnou krytinu
  • Krytinu lze instalovat vcelku bez přechodu až do velikosti místnosti 150 m2 (15 m dl. x 10 m š.)
  • Výborné akustické izolační vlastnosti díky vrstvě tkaného vinylu, vrstvě elastického vinylu a integrované podložce, redukce kročejového hluku až o 19 dB
  • Nízká konstrukční výška vhodná pro renovace a rekonstrukce

ROHOŽKY FLOOVER WOVEN
Praktickým využitím odolného tkaného vinylu Floover jsou rohožky Floover Woven. Rohožky jsou antibakteriální a antialergické. Velmi snadno se udržují a čistí, jsou odolné proti UV záření. Dobře přilnou k povrchu podlahové krytiny, nekloužou a neshrnují se. Jejich užitné vlastnosti a moderní design je předurčuje k využití v exteriéru, ale i v interiéru.

Umístění rohožky před a za vstupní prostor zamezí přenášení nečistot do interiérů, vzniku kaluží a špinavých otisků bot. Ušetří čas s následným úklidem, zabrání i případnému poškození podlahy tím, že zachytí nečistoty (stékající vodu, opadávající písek nebo bláto, tající sníh…). Vstupním prostorem je míněn nejen hlavní vchod, ale i vstup do sklepa, do technických místností, garáží apod. Umístěním před vstup z terasy, balkonu nebo zahrady zabráníte přenosu prachu, špíny a zrnek písku do obytných prostor a ochráníte tím podlahu. Měkký a příjemný povrch zvýší komfort při vystupování z vany nebo sprchového koutu. Ochrání podlahu u pracovní desky v kuchyni. Snadná údržba, neklouzavý povrch a přilnavost k podlaze nabízí využití jako podložka pod misky zvířecích miláčků nebo jako odpočinková zóna před jejich pelíškem.

www.asko-as.cz