27.10.2020 | TIPY

Pokud hledáte podlahu v jednom dekoru do celého interiéru, tak vinylové plovoucí podlahy od Fatry jsou trefou do černého. Jejich konstrukce patří mezi nejkvalitnější na trhu, a to především díky svým skvělým vlastnostem. 

Foto: RS-click, Buk rustikal, 30109-1

Tyto zámkové podlahy mají antibakteriální povrchovou úpravu, vynikající zvukovou izolaci, snadno a rychle se pokládají a pyšní se naprosto dokonalým designem, a to nejen na pohled, ale i na dotek. Vinylové podlahy se hodí do jakékoliv místnosti, a to díky vysoké odolnosti. Nevyžadují mimořádnou údržbu, postačí pouze běžné čistící prostředky.

Ideálním řešením, jak sjednotit interiér jednotným dekorem podlahy ve všech místnostech, je výběr plovoucí podlahy RS-click a celovinylové podlahy WELL-click. RS-click je možné použít všude tam, kde se nevyskytuje vlhkost, tedy v obývacích a dětských pokojích, chodbách a pracovnách. Naopak tam, kde se vlhkost vyskytuje ve větší míře, tedy koupelny a kuchyně, doporučujeme využít podlahu WELL-click, která se může pochlubit celovinylovou strukturou a voda tak pro ni není žádný problém. Jednotlivé dekory byly vybrány z kolekce RS-click a proto je možné si plovoucí podlahu položit v jednom provedení zcela všude. Nicméně je třeba brát v potaz i rozdílnost v rámci tloušťky, protože kolekce RS-click disponuje celkovou tloušťkou 9,5 mm a kolekce WELL-click 5,5 mm. 

Foto: WELL-click, Buk rustikal, 40109-1

Mezi hlavní výhodu těchto podlah patří také jednoduchá instalace na základě click systému, kdy do sebe jednotlivé dílce zacvaknout. Pokládku tak zvládne i začátečník. 

www.fatrafloor.cz 

Foto: 3D řez RS-click

Foto: 3D řez WELL-click