19.02.2020 | TIPY

Ať už je povrch a výsledek jakýkoliv, Bona inovativní olejový systém nabízí vše, co je zapotřebí k unikátnímu charakteru dřevěné podlahy. Naše kompletní řada olejů a efektů k vytváření řešení v kombinaci se stroji a jednoduchými návody krok za krokem vám zajistí optimální výsledek povrchu dřevěné podlahy. Bona přináší kreativitu do života.

Bona Oil System nabízí:

  • Inspirující řadu olejů a barev pro vytváření řešení
  • Návody krok za krokem k vytváření vzhledů a textur
  • Ergonomické a univerzální stroje a příslušenství
  • Produkty pro údržbu a ošetření

KROK ZA KROKEM

1. Navržení optimálního ošetření

Bona nabízí inspirující svět možností, jak aplikovat olej, a přitom jít s trendy a vlivy designu. Výběrem základních barev nebo smícháním barev či barevného tónování získáte nekonečné možnosti barevných variací. 

2. Vytváření dokonalého povrchu

Bona Oil System, to je všechno, co potřebujete k dosažení dlouhotrvající krásné dřevěné podlahy. Zatímco olej a tvrdý voskový olej poskytuje ochranu povrchu a výživu, náš mix tónů umožňuje, abyste vytvořili unikátní tóny a efekty. Návody krok za krokem vám umožní vytvořit unikátní vizi podlahy s naprostou důvěrou.

3. Ošetření pro dlouhodobě krásné podlahy

Pravidelné čištění a údržba je klíčem k prodloužení životnosti podlah. Čistící a ošetřující prostředky dodají dřevěným podlahám potřebnou péči a výživu, aby vydržely dlouho svěží a krásné. Bona Care Program je kompletní program údržby, péče a ochrany povrchu podlah.  

www.bona.com/cz