16.01.2020 | TIPY

Nové možnosti využití podlah EGGER PRO Comfort se zátěžovou třídou 32.

Díky nové podlahové krytině EGGER PRO Comfort 32 rozšiřuje tyrolský výrobce materiálů na bázi dřeva EGGER svůj sortiment o nové řešení vhodné i pro komerční prostory. Tato podlahová krytina na bázi dřeva s kategorizací třídy zátěže 32 v sobě spojuje komfort i odolnost. Je robustnější, a proto je vhodná pro použití například v hotelových pokojích, terapeutických zařízeních nebo třeba ve studiích jógy. Firma EGGER tak pro komerční sektor nabízí další možnosti pro projektování a otevírá nové obchodní příležitosti.

Vyzkoušené a osvědčené podlahy EGGER PRO Comfort jsou nyní ještě všestrannější. Poprvé jsou podlahy na bázi dřeva k dispozici také ve třídě zátěže 32, což znamená, že jsou trvanlivé, ještě více odolné vůči opotřebení a snadno se čistí. Jsou spolehlivým řešením pro komerční aplikace, kde je požadováno příjemné prostředí a klima navzdory vyšší zátěži a častějšímu používání. Komfortními podlahami tak mohou být nyní vybaveny i hotelové pokoje nebo studia jógy. 

Komfortní, teplé při chůzi a udržitelné

Zvláštnost podlahy EGGER PRO Comfort spočívá ve dvou integrovaných komfortních vrstvách korku. Vrstvy, které jsou přirozeně elastické, navozují při chůzi příjemně měkký pocit pohodlí a vytvářejí uvolněnou atmosféru. Přibližně 40 milionů tepelně izolačních vzduchových buněk akumuluje teplo a láká k procházce naboso. Obě vrstvy korku navíc snižují zvuky v prostoru a potlačují kročejový hluk. Díky tomu jsou podlahy EGGER PRO Comfort s třídou zátěže 32 ideální pro vytvoření příjemné a uvolněné atmosféry. 

Podlahy EGGER PRO Comfort jsou také vysoce udržitelný produkt. Sestávají z 90 % z přírodních surovin a jsou 100% bez PVC a znečišťujících látek. Dřevo a korek pocházejí výhradně z lesů s certifikací PEFC, což významně přispívá ke zdravému klimatu v interiéru.

Šest autentických dekorů s fascinujícím a věrným vzhledem dřeva tvoří v prostoru vizuálně přitažlivý podlahový vzor a nabízí tak vhodná řešení pro širokou škálu konceptů interiérového designu.

Díky nové podlaze EGGER PRO Comfort s třídou zátěže 32 EGGER lze vytvářet nové návrhy pro mnoho komerčních oblastí a specializovaným maloobchodníkům se tak otevírají nové prodejní příležitosti.

Foto: EGGER Holzwerkstoffe. Podlaha EGGER PRO Comfort je nyní díky třídě zátěže 32 vhodná pro komerční prostory, jako jsou hotelové pokoje nebo terapeutická zařízení.

O společnosti EGGER 

Rodinná firma založená v roce 1961 zaměstnává okolo 9 600 pracovníků. V 19 závodech po celém světě vyrábí rozsáhlý sortiment materiálů na bázi dřeva (dřevotřískové desky, OSB a MDF desky) a také řezivo. Společnost vytvořila ve fiskálním roce 2018/2019 obrat ve výši 2,84 miliard EUR. Firma EGGER má globální zákazníky z nábytkářského průmyslu, z odvětví dřevostaveb a podlahářství, i partnery prodávající materiály pro DIY. Výrobky EGGER naleznete v mnoha oblastech soukromého a veřejného života, jako např. v kuchyních, koupelnách, kancelářích, obytných místnostech a ložnicích. Firma EGGER je dodavatelem kompletního sortimentu pro nábytkářský průmysl a interiérový design, pro dřevěné konstrukce a podlahové materiály na bázi dřeva (laminátové, korkové a designové podlahy).

Foto: EGGER Holzwerkstoffe. Zdravý domov a udržitelnost: Podlaha EGGER PRO Comfort Flooring je vyrobena ze 70 % z přírodních dřevěných vláken a recyklovaného korku a je současně 100% bez PVC a jiných škodlivých látek.

Více o podlahách EGGER PRO Comfort: www.egger.com/comfort-32.

Dotazy směřujte na:

EGGER CZ s.r.o.

Simona Hornychová

Čechova 498

500 02 Hradec Králové

T  +420 495 531 531

info-cz@egger.com

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.