13.12.2019 | TIPY

Vysoce funkční vinylové podlahy v designu prken a dlaždic z dílny značky Balterio.

Obchodní síť podlah FLOOR FOREVER rozšiřuje svou nabídku vinylových podlah o novinku RIGID VINYL z portfolia značky Balterio. Pod tímto označením se skrývají dvě kolekce Gloria (prkna) a Viktor (dlaždice), které zákazníkovi nabízejí dostatek prostoru pro výběr takové podlahy, která nejlépe odpovídá jeho osobnosti.

Vinylové podlahy RIGID VINYL charakterizuje výjimečná pevnost, a přitom dokonalé pohodlí. To je dáno více vrstvami materiálu. Vysoce výkonná ochranná horní vrstva disponuje extra matnou povrchovou úpravou a zabraňuje díky technologiím ScratchProtect a StainProtect poškrábání a skvrnám. Vrstva s dekorem ve vysokém rozlišení zajištuje krásný a realistický vzhled podlahy. Měkká vrstva přináší výhody z pohledu pohodlí a akustiky, podlaha je díky ní příjemně pochozí a tichá. Naopak silné tvrdé jádro složené z více materiálů stojí za odolností podlahy.

Prkna a dlaždice RIGID VINYL lze v domácnosti využít naprosto všude, dokonce i v koupelně či v kuchyni. Tyto podlahy jsou totiž voděodolné včetně doporučeného příslušenství, které je s dekory zároveň perfektně sladěné.

Kolekce Gloria nabízí 10 dřevěných dekorů s rozměry lamel 5 x 209 x 1494 mm. Za účelem imitace přírodní různorodosti se dekory kolekce Gloria skládají mininálně z 10 různých prken. Pokud hledáte rafinovanou eleganci, kolekce Gloria je ta pravá.

V kolekci Viktor s rozměry lamel 5 x 303 x 609,6 mm naleznete 6 dekorů dlaždic s variantami od světlých po tmavé barvy, které jsou pestré a mramorované. Díky tomu, že dekory kolekce se skládají minimálně z 18 různých dlaždic, na podlaze nevzniká téměř žádné opakování. Pro toho, kdo hledá chladivý kamenný vzhled, ale vyžaduje pohodlí a hřejivý pocit z podlahy, pro toho je kolekce Viktor skvělou volbou.

Foto: Gloria 40178 Robustní

www.floorforever.cz 
www.balterio.cz