16.10.2019 | TIPY

Představujeme vám interiérový styl bydlení podle EGGER: Pure Nature. Jak k němu najít vhodnou podlahu?

Bydlení venkovského stylu s přírodními materiály.

Příjemnou atmosféru v místnosti zajistí zařízení s přírodními materiály ve stylu bydlení Pure Nature. Styl bydlení Pure Nature znamená lásku k přírodě a nabízí příjemnou, uvolněnou atmosféru.

Nejen lidé na venkově si užívají různorodosti přírody. Také obyvatelé města hledají ve svém volném čase odpočinek v parcích nebo u vody. Pobyt v přírodě má na člověka uklidňující účinek. Ať už procházka na pláži, běhání v lese nebo horské túry: Ať jsme kdekoliv v přírodě, můžeme si „dobít naše baterky“ a rozšířit si obzory. Uprostřed města je patrná sílící touha po přírodě. Proto si také lidé při zařizování svého bydlení rádi vybírají přírodní materiály. 

Přineste si přírodu do svého domova! 

Srdcem tohoto živého stylu jsou materiály, které pocházejí z přírody: Kromě dřeva a kamene se objevuje ratan, vlna, len, kůže, sklo nebo také beton. Stylu dominují teplé barevné odstíny bílé, šedé nebo odstíny země. V domácích textiliích jsou oblíbené kárované vzory nebo univerzální barvy, např. listově zelená, mořská modř nebo sluneční žlutá. Jako dekorace se vystavují předměty nalezené v přírodě. O ještě lepší útulnost se postarají polštáře a deky z přírodních vláken. 

Na podlahu nejraději venkovská podlahová prkna.

Do stylu bydlení Pure Nature, který vyjadřuje lásku k přírodě ve všech detailech, jsou vhodné podlahy s dekory přírodních materiálů, které přinesou přirozenost do čtyř stěn vašeho domova. Pro harmonickou náladu nakombinujte podlahy dřevěného vzhledu, které působí jako nedotčené přírodou, se stylovým a nadčasovým nábytkem. Pokud je zbývající zařízení rovněž rustikální jako podlaha, vyjádřete znalecky svou zálibu ve venkovském stylu. Jako alternativu můžete pro podlahu použít také vzhled kamene nebo dokonce betonu. Perfektně se k tomu hodí nábytek ze starého dřeva. Hlavní nakonec je, že se bude každý v místnosti cítit útulně!

Foto: Hotelový pokoj zařízený přírodními materiály vyzývá k odpočinku. 

Foto: Teplé hnědé odstíny hrající přírodními barvami vyzařují útulnost.

Foto: Rustikální podlaha v přírodním vzhledu je skvělou volbou pro otevřené a velké místnosti.

www.egger.com