06.05.2018 | TIPY

000DOMO 3-2018_Produkt-PU-Anticolor 2lDr. Schutz® PU Anticolor je 2-komponentní speciální lak na vodní bázi s vysokým podílem polyuretanu.

Mimořádně vysoká hustota zesíťování mu dává i mimořádné vlastnosti, jako je zvýšená odolnost vůči barevným látkám a chemikáliím, odolnost vůči migraci změkčovadel a všem běžně používaným prostředkům pro plošnou dezinfekci. Povrchová úprava tímto lakem redukuje přilnavost nečistot a snižuje náročnost běžného čištění. Ochranný film má velmi dobrou odolnost proti otěru a je vysoce elastický. Bonusem pro realizátory je jednoduchá a bezpečná aplikace, vynikající rozliv a přilnavost. Lak je určen pro povrchovou úpravu všech elastických podlahovin (PVC, vinyl, linoleum, kaučuk), pro lité epoxidové a polyuretanové podlahy a jako povrchová úprava pro testované minerální cementové lité podlahy. Je ideální pro nemocnice, pečovatelské domy, ústavy sociální péče, kadeřnické salony, autosalony a všude tam, kde je vyžadována vysoká chemická odolnost.

Do laku PU Anticolor mohou být také použity všechny systémové přísady Dr. Schutz, jako např. protiskluzné přísady R10 Antislip Add, R11 Antislip Add nebo přísada pro zvýšení tvrdosti a odolnosti vůči poškrábání duro plus L Add.

www.dema-dekor.cz