08.06.2017 | TIPY

Floor

Novinkou společnosti Bona je elastický systém pro renovaci pružných podlahovin. Bona Elastic System nabízí inovativní a efektivní řešení pro nejvyšší kvalitu povrchové úpravy.
Jakmile provedete pečlivou renovaci podlahoviny, dostane odlišný vzhled. Výměna je zbytečná. Systém nabízí ekonomické a ekologické výhody a řešení po celou dobu životnosti podlahovin.

Systém je vhodný pro renovaci následujících typů krytin:
  • linoleum;
  • PVC;
  • gumová podlahovina se vzorem;
  • gumová podlahovina.
Bona Elastic System je vhodný pro celou řadu aplikací, především pro všechny prostory s vysokou zátěží, jako jsou nemocnice a sanatoria, zařízení péče, školy a školky, veřejné budovy, budovy veřejné správy a kanceláře, průmyslové a komerční budovy, obchodní centra, obchodní podniky apod.

Ekonomický
Dlouhodobá trvanlivost s velmi krátkou odstávkou podlahy (částečná renovace nebo po částech). V porovnání s kompletní výměnou podlahy výrazná úspora nákladů.
Zaručena barevná stálost, může být překryta RAL nebo NCS barvami.

Ekologický
Odolný vůči opotřebení, chemikáliím a tekutinám (dezinfekční prostředky, roztok hydroxidu, alkohol, oleje, tuky a soli). Po uzavření povrchu výrazně snižuje spotřebu běžných čisticích prostředků a údržbových produktů. Bez rozpouštědel, produkty na vodní bázi.

Uživatelsky příjemný
Žádný prach a běžné znečištění díky systému Bona DCS 70 (bezprašný systém odsávání prachu). Minimální zápach a emise (systém rozpustný ve vodě). Vysoká odolnost (žádné stopy po chození) a bezproblémová obnova i malých prostor. Protikluzné vlastnosti, hygienický a vizuální vylepšení.

www.bona.com/cz