21.05.2017 | TIPY

Multi_floor_S600__průhledné pozadíDen Braven představuje novou vylepšenou recepturu Samonivelační hmoty na podlahy Multi Floor S600.

Jedná se o směs cementu, plniv a speciálních přísad s PE vlákny vhodnou do interiéru. Určena je pro zhotovení vnitřních pochůzných potěrů na pevných podkladech, jako jsou např. beton nebo mazanina. Následně se kladou finální vrstvy, např. plovoucí podlahoviny, dlažba, parkety, koberce nebo linoleum. Vyrovnání výškových rozdílů se provádí pouze v jedné vrstvě tloušťky 2–20 mm. Vhodná je i na nesavý podklad, jako je keramická dlažba, vždy je ale před její aplikací nutné použít Adhezní můstek Den Braven.

Ideální je do prostorů, jako jsou koupelny, chodby, kanceláře, bytové prostory apod. Multi Floor S600 disponuje vysokou pevností v tlaku 30 MPa, v tahu za ohybu 7 MPa a je také vhodná i na vytápěné podlahy. Mezi další výhody patří pochůznost již po 4–6 hodinách, výborný rozliv, schopnost vyplnit malé trhliny od 2 do 3 mm, dlouhá doba zpracovatelnosti – min. 30 minut a obsah výztužných vláken pro vyšší houževnatost.

www.denbraven.cz