03.05.2017 | TIPY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Spotřebitelé si začínají uvědomovat, že neobnovitelné zdroje budou stále omezenější. Celosvětově tedy vzrůstá potřeba upřednostňovat materiály na bázi obnovitelných surovin a poptávku po nich.

I společensky odpovědní výrobci se stále více orientují na výrobky, které jsou v průběhu svého životního cyklu šetrnější k životnímu prostředí i ke zdraví spotřebitele. Jejich zpracovatelské vlastnosti i kvalita přitom zůstávají na špičkové úrovni.

Reprezentantem této skupiny výrobků je i víceúčelové disperzní lepidlo Bostik Nibofloor Eco+ Elastic, které je speciálně určené k instalaci vinylových (LVT) podlahovin, nicméně stejně tak jej lze použít i k bezpečné pokládce homogenních i heterogenních PVC podlahovin (v pásech i ve čtvercích), CV podlahovin, přírodního linolea a pryžových podlahovin s hladkým povrchem a hladkou nebo broušenou spodní stranou.

Lepidlo Bostik Nibofloor Eco+ Elastic je díky receptuře z obnovitelných surovin a obalům z recyklovaného plastu mimořádně šetrné k životnímu prostředí. Kromě těchto jasných ekologických aspektů má navíc výhody rychlého tahu vláken, krátké doby odvětrání, vysoké pevnosti lepeného spoje a dlouhé otevřené doby zpracovatelnosti.

www.anvitrade.cz