12.09.2016 | TIPY

B 58121

Na základě rostoucí poptávky po volně pokládaných vinylových dílcích určených do rezidenčních a komerčních interiérů se společnost Barkotex Praha ve spolupráci se svým dlouholetým partnerem společností Designflooring domluvila na rozšíření skladového sortimentu o kolekci Looselay. Jde o inovativní formát luxusních vinylových dílců s vylepšenými akustickými vlastnostmi (13db) a excelentními výsledky testů z oblasti ekologie. Díky své konstrukci je pokládka tohoto typu podlahové krytiny jednoduchá. Rub těchto vinylových dílců je totiž opatřen speciální protiskluzovou vrstvou a tím je zaručena rozměrová stálost produktu a jeho pevné umístění na podlahové ploše.

Rozměry lamel v kolekci jsou u prken 1050 mm x 250 mm a u dlaždic 610 mm x 500 mm.
Kolekce je zajímavá také díky autentickým dekorům: zahrnuje celkem 19 dekorů dřeva, šest dekorů kamene a dva textilní designy a nechybí v ní populární šedé odstíny v rámci dřevěných i kamenných dekorů a stejně tak mix povrchových úprav vymývaných, rustikálních, postaršených apod.

Kolekce je technologicky vybavena tak, aby splňovala požadavky rezidenčních a komerčních prostor. Protiskluznost má hodnotu R10 a nášlapnou vrstvu 0,55 mm.

www.barkotex.cz

Fotogalerie

Podívejte se také na související fotogalerii.