07.07.2016 | TIPY

Amtico2

Stone, tedy přírodní kámen se všemi výhodami vinylu – to jsou dekory kamene vinylové podlahoviny Amtico First v dílcích.

Kamenná dlažba, která je typická nádhernými strukturami štípaného, rozpukaného, leštěného či zvětralého přírodního reliéfu, je nyní široce dostupná jak cenově, tak svým použitím; vinylové dekory kamene hlavně nestudí do bosých nohou. Jsou vhodné pro podlahové topení a nevadí jim vlhké prostory. To z nich dělá favorita pro moderní koupelny, toalety, chodby, schodiště či předsíně.

Výběrem z 16 typů přírodního kamene vybavíte každý interiér. Od černých, šedých až zemitých tónů žuly a štípané břidlice po světlé a jemné odstíny vápence a travertinu. Koupelny oživí minerální vzhled pazourku, křemenu nebo lineární detaily různých druhů mramoru.

Haly, předsíně i schody vyniknou s okrovým až šedohnědým sedimentem pískovce. Ostrá autentická kresba všech dekorů a možnost kombinace různých druhů kamene v jedné konstrukční výšce znamená ideální volbu podlahovin do každého interiéru.

Povrchová PU úprava s keramickými nanočásticemi zvyšuje odolnost proti opotřebení.

www.amtico-first.cz