14.03.2016 | TIPY

Pall-X_98_GOLD_Comp#27A8401

Dvousložkové parketové laky poskytují prokazatelně kvalitativně nejlepší řešení, chceme-li dosáhnout nejvyšší odolnosti parketových podlahovin proti opotřebení a uchování jejich užitných hodnot.

PALLMANN takový produkt má ve svém programu již řadu let. Je to i na našem trhu známý PALL-X 98 v polomatné i matné verzi.

Díky intenzivnímu výzkumu a vývoji specialistů na dřevěné podlahoviny v sídle společnosti PALLMANN v německém Würzburgu se podařilo ještě vylepšit jeho nejdůležitější vlastnosti, jakými jsou odolnost proti nejvyššímu zatížení, minimální zátěž pro životní prostředí, dokonalý rozliv, snadné zpracování a rychlá doba vytvrzování. Nová verze dvousložkového laku byla po ověřovacím období na německém a rakouském trhu uvedena i na náš trh.

Na základě výsledků testů, ohlasů a referencí parketářů i konečných zákazníků ze zmíněných zemí byla nová verze parketového laku dekorována titulem „GOLD“. Pall-X 98 GOLD obsahuje méně než 5 % rozpouštědel a je proto certifikován označením Emicode EC 1R Plus. Dvousložkový systém se vyznačuje rychlým vytvrzováním a konečnou pevností.

Díky své velmi vysoké odolnosti proti chemikáliím a mechanickému oděru je ideální volbou pro použití na intenzivně zatížených dřevěných podlahovinách, např. v komerčním sektoru, pohostinství, dětských školkách a školách.

www.pallmann.cz