04.01.2016 | TIPY

Vinylova kr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nizozemský výrobce designových podlahovin značky mFLOR představil vinylové kolekce GRAND s mimořádnou délkou pásů pro velmi reálný vzhled.

Formát 2000 x 200 mm umožňuje dokonaleji zachytit kresbu dřeva. Dílce se zešikmenými hranami mají tloušťku 2,5 mm a lepí se k podkladu. V kategorii GRAND lze vybírat z dekorů pěti kolekcí imitujících dřevo. Kromě pro podlahy typických dřevin, jako je dub a borovice, je v nich zachycena zajímavá a nezvyklá struktura vrby a vavřínu, které se na výrobu dřevěných krytin běžně nepoužívají.

Kolekce podlahovin mFLOR je vyrobena z čistého vinylu, nikoli z recyklovaných materiálů z nezjistitelných zdrojů. Má vysoce odolnou nášlapnou vrstvu tloušťky 0,55 mm s ochrannou matnou polyuretanovou vrstvou, hodí se tak i pro komerční a lehké průmyslové využití (zátěžová třída 32/41). Díky výrobnímu postupu horkým lisováním je krytina vysoce stabilní a přesvědčivá, má výraznější barevný efekt. Realistického povrchu s hmatatelnou strukturou suků výrobce u vybraných kolekcí dosahuje pomocí tzv. tvarovací ražby.

www.kpp.cz