31.01.2014 | TIPY

Firma Podlahy Šesták s. r. o. rozšířila nabídku dekorů vinylových podlahovin Floor Forever, a to v kolekci Authentic Floor.

Kolekce Authentic Floor je výjimečná širokými formáty lamel o rozměru 2,5 x 228,6 x 1219,2 mm a autentickou povrchovou strukturou, která je na první pohled k nerozeznání od dřevěné podlahy. V této kolekci nově najdete dekory Dub Elegant, Dub Zlatý, Dub Versailles a Olivu. Tyto moderní a elegantní dekory se hodí do každého interiéru. V nabídce najdete také dekory dubu a jasanu s pestrou nabídkou barevných odstínů a s katrovanými nebo kartáčovanými povrchy. Díky jemné mikro V-spáře vynikne každá lamela. Tyto vinylové podlahy jsou díky nášlapné vrstvě 0,55 mm vhodné nejen do domácností, ale i do středně komerčních prostor. V současné době jsou skladem.

Vinylové podlahoviny Floor Forever jsou extrémně stabilní, jednoduché na údržbu, výborně tepelně i zvukově izolují a lze je pokládat na vodní podlahové topení. Pro lepení těchto vinylových dílců doporučujeme lepidlo PCI PKL 326, které zabraňuje smrštění lamel až o 1,83 mm. Vinylové podlahy Floor Forever doporučujeme vytírat WOCA Speciálním mýdlem na vinylové podlahy 1l.

www.floorforever.cz