17.11.2009 | TIPY

Bona nabízí kompletní sortiment brusek: pásové, okrajové, válcové, talířové brusky a bezprašný systém DCS. Se stroji je snadná manipulace, pracují rychle, spolehlivě, pohodlně a šetří čas.

brusky-bona-1Bona Belt

Pásová bruska. Pro nově položené a neošetřené podlahy i pro stávající podlahy nalakované lakem nebo napuštěné olejem. Stroj byl zkonstruován v souladu s nejnovějšími poznatky týkajícími se ergonomie, bezpečnosti a efektivity. I přes váhu 75 kg je manipulace s ním snadná a lze jej lehce přenést.

Bona Edge

Jedna z nejvýkonnějších okrajových brusek na trhu, poskytuje vynikající odsávání. Funguje jako doplněk pásové nebo válcové brusky při broušení okrajů a rohů. Výborně se ovládá, má snadno stavitelná kolečka a rukojeť a nový přední kryt společně s novým krytem spodku redukuje hluk. Je opatřena chráněným ozubeným řemenem a její integrované pracovní osvětlení zaručuje dokonalou viditelnost ve všech částech místnosti pro perfektní – zaručeně bezpřechodový brus.
Možnost výběru tří ramen (o délkách 130, 230, 330 mm).

Bona Mini Edge

Okrajová bruska s vynikajícím odsáváním pro obtížně dosažitelná místa – pro broušení podlah o menší ploše v oblastech okrajů, prahů a schodů. Má výkonné zařízení pro odsávání prachu, nástavec na schody a zabudované halogenové osvětlení.
Možnost výběru dvou ramen (o délkách 230 a 330 mm).

Bona Flexidrum

Válcová bruska. Je menší a lehčí verzí pásové brusky Bona Belt. Určena především pro plochy menších rozměrů, kde oceníte snadnou manipulaci a přepravu. Vynikající bruska do půjčoven.

Bona Buffer

Bruska s jedním kotoučem, stroj pro jemné broušení a leštění. Podlahová bruska nabízí velmi jednoduché ovládání a používá se na broušení mezi vrstvami laku, broušení po posledním broušení pásovou bruskou, roztírání oleje a vosku, leštění naolejovaných ploch atd.
Možnost instalace unašeče Quatro (pro dokonale jemné broušení).

Bona FloorMac

Kotoučová vibrační bruska. Určena ke konečnému broušení před lakováním, mezibroušení laku, polišování a čištění dřevěných lakovaných podlah. Má výkonný motor a lehce se ovládá. Je ideálním pomocníkem pro domácí použití.

Bona Flexisand

Multifunkční lešticí/talířový brusný stroj. Multifunkční, dovolující brousit, leštit a čistit jedním strojem. Pro broušení dřevěných podlah, mezibroušení laku, broušení a přelakování, aplikaci i leštění podlahových olejů a čištění. Silný, výkonný a elegantní stroj, jenž splní všechny podlahářské požadavky.

Bona Dust Care Single 70

Bezprašné broušení. Systém Bona Dust Care Single je přenosná jednotka Dust Care určená pro dokonalé odsávání brusného prachu. Lze jej připojit k různým typům podlahářských brusek a strojů. Byl vyvinut speciálně pro podlahářské firmy pracující v bytových, rodinných domech a veřejných budovách či prostorách. Jedná se o unikátní stroj pro bezprašné broušení, který je vybaven hepafiltrem a je mnohem výkonnější než běžné průmyslové vysavače. Tento stroj lze použít v prostředích vyžadujících vysokou čistotu, jako jsou historické a památkové budovy, galerie, sportovní haly, autosalony apod.

www.bona.cz